doTERRA OLJA

Zakaj izbrati doTERRA olja ?

1. doTERRA OLJA SO ČISTA, NARAVNA IN UČINKOVITA

doTERRA olja so certificirano čista terapevtska eterična olja, kar jim potrjuje certifikat CPTG (kratica za Certified Pure Therapeutic Grade). So čiste, naravne in aromatične sestavine, pazljivo pridobljene iz rastlin. doTERRA olja ne vsebujejo polnil in sintetičnih dodatkov, s katerimi bi lahko redčili aktivne kvalitete eteričnega olja. Ne vsebujejo pesticidov in drugih kemijskih dodatkov.

2. doTERRA OLJA IMAJO CERTIFIKAT CPTG IN SO TESTIRANA

Ker je na tržišču eteričnih olj vladala zmeda med certifikati, je podjetje, ki prideluje doTERRA olja razvilo svoj certifikat, s kratico CPTG, ki pomeni certificirano čista terapevtska kvaliteta. V tem certifikatu so zajeti vsi dejavniki, ki vplivajo na kvaliteto eteričnega olja: skrbno izbrana lokacija rastlin, ugodno podnebje, vzgoja brez pesticidov, pravi čas pobiranja rastlin, primerna temperatura in pritisk pri destilaciji in testiranja.
doTERRA olja s certifikatom CPTG zagotavljajo prisotnost aktivnih sestavin na pravem nivoju, saj le tako zagotovijo varnost in učinkovitost eteričnih olj. Na tržišču je veliko eteričnih olj, za katere trdijo, da so terapevtske kvalitete. Nekatera morda so čista, vendar nimajo prave kemijske sestave, ki jo lahko preverimo s posebnim testiranjem. doTERRA olja olja so testirana s petimi posebnimi metodami (vključujejo plinsko kromatografijo, masno spektrometrijo, ftir skeniranje, mikro test, test barve, vonja, okusa..) .

Metode testiranj so podrobneje opisane TUKAJ.

3. doTERRA OLJA SO PRIDOBLJENA NA PRAVIČEN NAČIN

CO-IMPACT SOURCING
Podjetje dōTERRA poišče najboljšo lokacijo za rast posamezne rastline. Nato kontaktira tamkajšnje pridelovalce, jim pomaga ustanoviti kmetijske zadruge, jih pouči o pravilni vzgoji rastlin, času pobiranja, destilaciji in pripomore h kvaliteti njihovih življenj. Ne le z rednimi plačami, temveč v sklopu Healing hands neprofitne fundacije pomaga pridelovalcem pri gradnji šol, vodovoda, bolnišnic...
S takim odnosom pridelovalci s srcem in dušo ustvarijo popoln izdelek in se zavedajo, da bo doTERRA zaščitila njegovo neokrnjenost. Obstaja rek: Kdor dela z rokami je delavec. Kdor dela z rokami in glavo je obrtnik. Kdor dela z rokami, glavo in srcem je umetnik. doTERRA sodeluje s pravimi umetniki. S tem, ko kupimo doTERRA olja pripomoremo k boljšemu življenju ogromno družin in skupnostim po celem svetu. Zato je podjetje doTERRA pravična trgovina.

Več o Co-impact sourcing in doTERRA healing hands fundaciji si preberite TUKAJ

4. doTERRA OLJA NAM PONUJAJO VELIKO MOŽNOSTI IZOBRAŽEVANJA

Če uporabljamo doTERRA olja, imamo na voljo ogromno brezplačnega izobraževanja, svetovanja, vodenja, receptov in drugih pripomočkov za tiste, ki olja uporabljajo zase, pa tudi za tiste, ki želijo zgraditi posel. Odlične strani so na primer doterratools.com, kjer najdemo vsak izdelek podrobno opisan, doterraeveryday.eu/, www.doterra.com/, blog doterrablog.com/. Poleg tega lahko kadarkoli direktno pošljemo vprašanje glede izdelkov na podjetje dōTERRA in v parih urah bomo prejeli odgovor.

5. O PODJETJU, KI PRIDELUJE doTERRA OLJA

dōTERRA je mlado podjetje, ustanovljeno leta 2008, z željo ustvariti nove standarde eteričnih olj terapevtske kvalitete. Želeli so nekaj drugačnega, kar bi pritegnilo vse ljudi – tiste, ki se z eteričnimi olji še nikoli niso srečali, kot tudi tiste, ki so strokovnjaki na tem področju.
Ime dōTERRA izhaja iz latinske besede ''Dar zemlje''.
dōTERRA poleg eteričnih olj in mešanic ponuja tudi prehranske, spa in druge produkte za nadgradnjo zdravega življenja, na osnovi eteričnih olj.

VIDEO: Zakaj izbrati doTERRA olja?6. VIZIJA dōTERRE

Zagotoviti zdravje in blaginjo vsakemu posamezniku, družini in skupnosti na svetu.

Uradno spletno stran podjetja si lahko ogledate TUKAJ