PRAVIČNA TRGOVINA

Kaj pomeni co-impact in dōTERRA healing hands fundacija?

Ni le kvaliteta edina prvina, ki se skriva pri eteričnih oljih dōTERRA.
Kakšen je ODNOS in na kakšen NAČIN so olja pridobljena ter kaj vse se skriva za eno kapljico eteričnega olja?CO-IMPACT
Eterična olja dōTERRA pridelujejo na različnih koncih sveta. Najprej pogledajo kje so za določeno rastlino najboljši pogoji za rast (podnebje, zemlja, osončenost). Veliko eteričnih olj prihaja iz držav s slabimi ekonomskimi kot tudi okoljskimi razmerami.
Doterra Co impact sourcing pomeni, da dōTERRA v teh državah ustvarja službe in na ta način izboljšuje gospodarstvo. Njihov cilj je trajno sodelovanje z majhnimi pridelovalci. S tem pa tudi zagotavljajo ustaljene cene proizvodov. Pridelovalcem pomagajo pri organizaciji kmetijskih zadrug, s tem pa dosežejo višjo kvaliteto, pravične in pravočasne plače.

dōTERRA HEALING HANDS FUNDACIJA
To je mednarodna neprofitna organizacija, katere namen je izboljšati življenja ljudi po celem svetu, okrepiti izčrpane skupnosti s potrebščinami, ki jih potrebujejo, da postanejo samostojni. dōterra zagotavlja, da gre 100% vseh donacij direktno k tistim, ki prejemajo pomoč. Na tak način pomagajo pridelovalcem pri gradnji šol, bolnišnic, vodovodov...,da okrepijo njihove družine, in skupnosti.PRIMER: HAITI
dōTERRA Co-impact sourcing in healing hands fundacija pomagata pridelovalcem vetiverja z rednimi dohodki, čisto vodo, izobraževanjem.

VIDEO: Z dōTERRO eterično olje Vetiver pomaga prebivalcem Haitija k boljšemu življenju.