ETERIČNO OLJE SALUBELLE

Eterično olje Salubelle za lepoto

GLAVNE LASTNOSTI
Sestavine: CPTG certificirano čista, terapevtska eterična olja: eterična olja smole kadilne bosvelije, havajske sandalovine, sivke, gumijeve smole mira, smilja, vrtnice.
Aroma: lesna, pikantna, bogata, sveža
Načini uporabe: topičnoGlavni učinki eteričnega olja Salubelle

ublaži videz kožnih pomanjkljivosti
• spodbuja mladosten izgled kože
• pomaga pri ohranjanju mehkejše, bolj sijoče kože

Opis

Ta mešanica, ki je plod lastnega razvoja, združuje redka eterična olja, ki jih ljudje zaradi njihovih lepotnih učinkov že od nekdaj radi uporabljajo. Salubelle™ mešanica za lepoto je izdelana tako, da podpira in neguje kožo, hkrati pa pomaga zmanjšati dejavnike, ki pripomorejo k staranju kože. Ta edinstvena eterična olja so bila izbrana na podlagi bogatega znanja in izkušenj, da bi pripomogla k ohranjanju gladke, bolj sijoče in mladostne kože. Salubelle™ se zlahka vpije v kožo ter zmanjša izrazitost drobnih črtic, gub in staranja kože. Priročno nanašanje s kroglico omogoča enostaven nanos mešanice Salubelle™ na predel obraza, vratu in dekolteja.

Način uporabe

• Nanesite tanek sloj mešanice Salubelle™ na predel obraza, vratu in dekolteja ter nato nanos ponovite na ciljnih predelih, kjer se pojavljajo težave. Nato nanesite vlažilno kremo doTERRA™ po izbiri.
• Nanesite, da ublažite videz kožnih pomanjkljivosti.
• Uporabljajte kot del svoje dnevne in večerne rutine za nego obraza.