PROTI KOMARJEM

Z naravnim repelentom Terrashield proti komarjem

GLAVNE LASTNOSTI
Sestavine: CPTG certificirano čista, terapevtska eterična olja ylang ylang, nootka wood, cedra, mačja meta, limona evkaliptus, litsea, drevo življenja, absolut vanilije, frakcionirano kokosovo olje in tamanu olje.
Vonj: cvetlični, oster, zeliščni
Načini uporabe: aromatično, topično

NARAVNO PROTI KOMARJEM:
Mešanica ne vsebuje sintetičnih kemikalij, ne vsebuje DEET.Varno proti komarjem

Vsi želimo prosto skakati v naravi, nihče pa ne želi postati tarča pikajočim insektom. Ti poleg pikanja prenašajo tudi patogene. Večina repelentov vsebujejo DEET, učinkovit strup, ki pa povzroča negativne stranske učinke, celo kapi.

Učinkovito proti komarjem

Terrashield je popolnoma naraven repelent iz eteričnih olj, za katere je znanstveno dokazano, da odganjajo insekte še učinkoviteje kot sintetični repelenti. Eterična olja so zmešana v bazi 100% čistega frakcioniranega kokosovega olja in tamanu olja, ki neguje vašo kožo. Za učinkovit boj proti insektom potrebujemo zelo majhno količino te mešanice, ki drži do 6 ur. Mešanica je primerna tudi za otroke.

Način uporabe

Preden se odpravite ven, nanesite nekaj kapljic mešanice na izpostavljene predele kože. Ponovite vsake 4-6 ur. Če ste doma, kanite nekaj kapljic v difuzor in komarji bodo ostali zunaj. Mešanica ne umaže oblačil. Ne nanašajte v oči, ušesa, usta, rane, poškodovano kožo. Ne uporabljajte interno. Lahko tudi naredite šprico z destilirano vodo, ki ji dodate nekaj kapljic Terrashielda in pošpricate po telesu in oblačilih.
Mešanica je na voljo tudi v pršilki, s katero je nanos še enostavnejši.