NAKUP

Kako poteka nakup doTERRA olj?

Za več informacij o nakupu mi lahko pišeš preko spodnjega obrazca:

Ime in priimek

Vaš e-Mail (obvezno)

Telefonska številka

Sporočilo

AKCIJA DO 15. APRILA

BREZPLAČNO eterično olje DeepBlue in Krema DeepBlue, ob nakupu za 200 točk!

 • Deep Blue je nekaj, kar mora imeti pri sebi vsak športnik ali nešportnik, saj odlično pomaga pri ''musklfibru'', bolečih mišicah in sklepih, zategnjenih mišicah, vnetjih, revmi, zaležanem vratu ...
 • Ima hladilno grelni učinek, zato prijetno sprosti utrujene mišice.
 • Krema DeepBlue je zelo priročna, saj je primerna za direkten nanos na kožo in zato primerna tudi za tiste, ki želijo hitro in praktično uporabo.
 • Je super ideja, kot darilo za predstavnike moškega spola.
 • PODALJŠANJA AKCIJA 1!

  KUPI 15 ML SERENITY IN PREJMEŠ 15 ML BALANCE BREZPLAČNO!

  Eterično olje Serenity = mirnost, spokojnost... Eterično olje Serenity je eno mojih najljubših..zakaj? Ker me ponese v trden in miren spanec vse do jutranjih ur.
  Kapljico tega eteričnega olja skupaj s svojo kremo za noge nežno vmasiram v podplate, včasih pa kanem kapljico tudi na blazino ali prsni koš in v par trenutkih dobesedno odplavam v svet sanj.
  Mešanica ima čudovit topel, zeliščni in cvetlični vonj, vsebuje pa sivko, cedro, Ho Wood, Ylang ylang, majaron, Rimsko kamilico, Vetiver, Havajsko sandalovino ter Vanilijo.
  Olje je primerno tudi za naše najmlajše - lahko jih zmasiramo skupaj z mandljevim oljem pred spanjem ali pa kanemo kapljico na ninico. Tudi v difuzorju se odlično obnese.

  Balance je mešanica olj, ki prizemlji, zmanjša tesnobo in živčnost, izboljša pozornost.
  Vsebuje kokosovo olje, smreko, Ho Wood, kadilno bosvelijo, modro kamilico in osmantus. Ima čudovit lesni vonj, ki spominja na gozd.
  Zjutraj pred mojim ritualom joge in meditacije ga nanesem na podplate in dlani za boljšo povezavo in prizemljenost.
  Tekom dneva pa ga uporabljam kot parfum, saj pomirja in pomaga, kadar sem v stresu, zato je obvezni spremljevalec, tudi kadar smo na poti.
  Zvečer pred spanjem ga nanesem na podplate za umiritev in sprostitev od celega dne.

  Ker se obe olji uporabljata po kapljicah, je količina za zeloooo dolgo časa.

  ‼️Če se želiš pridružiti skupinskemu naročilu, mi piši 🙂 Akcija velja le danes‼️

  ČLANSKA: 46.25 € / NEČLANSKA: 61.67 € BALANCE prejmem brezplačno in prihranim 24.50 € (kot član) in 32.67 € (kot nečlan).

  PODALJŠANA AKCIJA 2!

  KUPIŠ ONGUARD BEADLETS IN PREJMEŠ PEPPERMINT BEADLETS BREZPLAČNO!!

  Beadlets so male vegi kroglice, ki se raztopijo v ustih, v njih pa je shranjena majhna količina eteričnega olja OnGuard ali Peperminta.
  OnGuard kroglice vsebujejo eterično olje divje pomaranče, klinčkov, cimeta, evkaliptusa in rožmarina - zmagovalna kombinacija za podporo imunskega sistema. Kroglice so zato zelo priročen način, da podpremo svoje telo, kadar smo na poti, doma ali kjerkoli in želimo dvigniti svojo odpornost, lahko tudi preventivno.

  Pepermint kroglice, pa vsebujejo eterično olje peperminta in so zato odličen pripomoček za osvežitev ustne votline. Sama jih uporabljam namesto žvečilk in jih imam vedno pri sebi. Super so tudi za dvig koncentracije med vožnjo ali pa kadar se nas čez dan loti utrujenost.

  Cena: ČLANSKA: 15,25 € / NEČLANSKA: 20,33 € Pepermint beadlet prejmem brezplačno in prihranim 14 € (kot član) in 18.67 € (kot nečlan).

  VIDEO: Z doTERRA eteričnimi olji pripravljeni na vse