KAKO POTEKA VČLANITEV?
PRED NAROČILOM PREVERI TRENUTNE AKCIJE TUKAJ

Navodila za včlanitev:

KLIKNI NA SPODNJO SLIKO in sledi navodilom:1. KORAK
Izberi jezik in državo in klikni Continue

2. KORAK
Izberi Wholesale costumer ali Wellness Advocate. Če želiš le naročati izdelke potem priporočam Wellness Costumer. V kolikor pa te doTERRA zanima tudi širše pa izberi Wellness Advocate. Seveda lahko tudi prvo opcijo Wellness Costumer kasneje nadgradiš v Wellness Advocate, če te doTERRA zasvoji in jo želiš deliti tudi z drugimi 🙂 Klikni Continue.

3. KORAK
Izpolni podatke brez šumnikov. Podatki grejo direktno do dōTERRE preko njihove varnostne strani. Če želiš, da ima še kdo dostop do tvoje spletne pisarne, ga dodaj pri co-applicant.

4. KORAK
Vpiši ID številko tistega, preko katerega se včlanjuješ. Če sem tvoj prvi stik z dōTERRA olji jaz, vpiši 1099321.

5. KORAK
Ustvari geslo, s katerim boš dostopal do svoje spletne pisarne. Ta ti služi za nadaljne nakupe.

6. KORAK
Preberi in sprejmi včlanitvene pogoje in klikni Continue.

7. KORAK
Izberi včlanitveni paket. Vsi so odlični, poglej kateri ti najbolj ustreza. Priporočam Family Essentials + Beadlets Kit (zelo priročna domača lekarna 10 olj). V teh paketih je članarina vključena, prejmeš pa še navodila za uporabo, knjigico z vsemi opisi in načini uporabe olj ter darilo z moje strani. Več o včlanitvenih paketih TUKAJ. V kolikor te zanimajo posamezni izdelki pa izberi le članarino (doTERRA Essentials Booklet + Enrolment Fee ter nato spodaj v košarico dodaj svoje izdelke.

Če želiš k naročilu dodati še kaj, to dodaš v spodnji razpredelnici. Izbereš način pošiljke - PREMIUM 11€ +ddv, zavarovano, prispe v 2-3 delovnih dneh ali STANDARD 8€ + ddv, zavarovano, prispe v 5-7 delovnih dneh.

8. KORAK
Izpolni podatke o plačilu in naslovu, če plačuješ s kartico za plačevanje preko interneta (Credit card). Če želiš plačati po predračunu izberi Bank Wire. V tem primeru priporočam, da na banki narediš SEPA nalog in potrdilo skeniraš ter pošlješ potrdilo na europeanorders@doterra.com. Po plačilu bo denar nakazan v treh dneh na doTERRI in pošiljka bo šla na pot. Klikneš na Process order now & Continue.

9. KORAK NI OBVEZEN
ČE ŽELIŠ lahko nastaviš mesečno naročilo, ki se imenuje LRP. To je program zvestobe in je najboljši način za vse nadaljne nakupe, saj ti prinaša veliko ugodnosti hkrati pa nimaš stroškov s poštnino, saj ti ob vsakem naročilu poštnino povrnejo. Lahko ga ustvariš tudi naknadno v svoji spletni pisarni. Naročilo LRP lahko vsak mesec spremeniš: izdelke, ki jih želiš naročiti, način plačila, naslov, datum pošiljke. Nakupovanje preko tega programa ti ob vsakem naročilu vrne določen procent točk, ki po mesecih raste, točke pa lahko porabiš za gratis olja. Tako lahko kmalu prideš do več kot 50 % popusta!
Več o LRP programu si lahko prebereš TUKAJ.


KONEC 🙂 V kratkem boš prejel potrditveni mail s strani dōTERRE ter darilo in napotke z moje strani.