KAKO POTEKA VČLANITEV?

Navodila za včlanitev:

KLIKNI NA SPODNJO SLIKO in sledi navodilom:1. KORAK
Izberi jezik in državo in klikni Continue

2. KORAK
Izberi Wholesale costumer ali Wellness Advocate. Priporočam Wellness Advocate za najboljše ugodnosti in klikni Continue

3. KORAK
Izpolni podatke brez šumnikov. Podatki grejo direktno do dōTERRE preko njihove varnostne strani. Če želiš, da ima še kdo dostop do tvoje spletne pisarne, ga dodaj pri co-applicant.

4. KORAK
Vpiši ID številko tistega, preko katerega se včlanjuješ. Če sem tvoj prvi stik z dōTERRA olji jaz, vpiši 1099321.

5. KORAK
Ustvari geslo, s katerim boš dostopal do svoje spletne pisarne. Ta ti služi za nadaljne nakupe.

6. KORAK
Preberi in sprejmi včlanitvene pogoje in klikni Continue.

7. KORAK
Izberi včlanitveni paket. Vsi so odlični, poglej kateri ti cenovno ustreza. Priporočam Family Physician + Slim&Sassy Kit. V teh paketih je članarina vključena, prejmeš pa še darilo z moje strani. Več o včlanitvenih paketih TUKAJ.

Če želiš k naročilu dodati še kaj, to dodaš v spodnji razpredelnici. Izbereš način pošiljke - PREMIUM 11€ +ddv, zavarovano, prispe v 2-3 delovnih dneh ali STANDARD 8€ + ddv, zavarovano, prispe v 5-7 delovnih dneh.

8. KORAK
Izpolni podatke o plačilu in naslovu, če plačuješ s kartico za plačevanje preko interneta (Credit card). Če želiš plačati po predračunu izberi Bank Wire. V tem primeru priporočam, da na banki narediš SEPA nalog in potrdilo skeniraš ter pošlješ potrdilo na europeanorders@doterra.com. Po plačilu bo denar nakazan v treh dneh na doTERRI in pošiljka bo šla na pot. Klikneš na Process order now & Continue.

9. KORAK NI OBVEZEN
ČE ŽELIŠ lahko nastaviš mesečno naročilo, ki se imenuje LRP. To je program zvestobe in je najboljši način za vse nadaljne nakupe, saj ti prinaša veliko ugodnosti. Lahko ga ustvariš tudi naknadno v svoji spletni pisarni. Naročilo LRP lahko vsak mesec spremeniš-izdelke, ki jih želiš naročiti, način plačila, naslov, datum pošiljke. Nakupovanje preko tega programa ti ob vsakem naročilu vrne določen procent točk, ki po mesecih raste, točke pa lahko porabiš za gratis olja. Več o LRP programu si lahko prebereš TUKAJ.


KONEC 🙂 V kratkem boš prejel potrditveni mail s strani dōTERRE ter darilo in napotke z moje strani.