KAKO VKLOPIM LRP?

Navodila kako vklopim LRP program zvestobe

V spodnjem videu nazorno razložim vse o LRP programu naročanja in kako ga vklopimo

>

1. KORAK
V pisarni gremo v zavihek shop in na desni strani kliknemo na CREATE NEW LRP ORDER

2. KORAK
Odpre se okence, kjer določimo na kateri dan želimo sprocesirati LRP naročilo. Lahko ga nastavimo od 1. do 28. v mesecu, vendar le do 15. v mesecu z naročilom 125 + točk prejmemo gratis olje meseca.
Kliknemo Shop now.

3. KORAK
Prikaže se nam sledeča stran, kjer na desni (označeno z barvo) piše, da urejamo LRP naročilo.

4. KORAK
Nad tem je okence z lupo (Item search), kjer lahko vpišemo ime željenega izdelka in ga kliknemo.

5. KORAK
Preusmeri nas na opis izdelka (šifra, cena za člane, nečlane – vse brez ddv in točke PV). Kliknemo ADD TO CART.

6. KORAK
Po istem postopku nadaljujemo z naslednjimi izdelki. Drugi način pa je, da izdelke izbiramo iz zgornje vrstice po tematikah (eterična olja, wellness, osebna nega...)

7. KORAK
Ko smo zaključili kliknemo v okencu na desni GO TO CART.

8. KORAK
Preusmeri nas na naše LRP naročilo, kjer lahko urejamo z EDIT naslov pošiljke, način plačila, email, datum pošiljke. Z rdečim križcem izbrišemo posamezne izdelke iz naročila. S QUANTITY spremenimo število posameznih izdelkov. Vidno je tudi koliko točk (PV) je vreden posamezen izdelek in spodaj z zeleno koliko točk smo skupaj nabrali in cena. Cene so brez ddv. Tu lahko tudi koristimo točke – v okencu Use Points – select spremenimo v 1. Če točke koristimo, bo naročilo sprocesirano še isti dan, takoj ko kliknemo continue.

9. KORAK
Plačilo lahko urejamo s klikom na Edit Payment. Plačamo lahko s kartico ali pa predračunom (kliknemo Use wire transfer).

Če želimo še kaj dodati, kliknemo v okence z lupo in vpišemo ime izdelka ter ga kliknemo.

10. KORAK
V desnem okencu izberemo način pošiljke (PREMIUM 11€ +ddv, zavarovano, prispe v 2-3 delovnih dneh ali STANDARD 6€ + ddv, zavarovano, prispe v 5-7 delovnih dneh). Kliknemo VIEW TOTALS in dobimo celoten znesek z davkom in poštnino vred, ter točkami, ki smo jih nabrali.

11. KORAK
Shranimo s klikom na Save changes. Naročilo bo shranjeno, lahko pa ga do 24 ur pred datumom, ki smo ga nastavili za pošiljanje, še kadarkoli spreminjamo. Če pa kliknite ship now, boste naročilo sporcesirali še isti dan. Odpre se še zadnje okence, kjer kliknete PROCESS ORDER NOW in naročilo bo takoj obdelano. Če plačujete s kartico in na njej nimate dovolj denarja, bo z rdečo napisalo CC DENIED, kar pomeni, da morate najprej nakazati denar na kartico in nato še enkrat sprocesirati naročilo.