LRP

Kaj je LRP (Loyalty Rewards Program) in kako ga vklopimo?

Najboljši način za nakup dōTERRA izdelkov je preko LRP programa zvestobe. LRP je prilagodljiv model, ki ga lahko nastavimo ob včlanitvi ali naknadno v svoji spletni pisarni.

V spodnjem videu nazorno razložim vse o LRP programu naročanja

>

1. POVRAČILO TOČK
Program nam omogoča povračilo točk od vsakega nakupa, ki ga opravimo preko LRP programa. Te točke lahko koristimo kot denar za BREZPLAČNE izdelke. Vsak izdelek je namreč ovrednoten z določenim številom točk. Že ob prvem LRP naročilu dobimo povrnjenih 10% točk našega nakupa. Dlje kot bomo naročali preko LRP programa, več točk bomo dobili in tudi procenti iz meseca v mesec rastejo. V prvih treh mesecih dobimo povrnjenih 10% točk, v naslednjih treh 15% in tako naprej, dokler ne pridemo do 30%, kar je največ. Po enem letu naročanja preko LRP programa bomo ob vseh nadaljnjih nakupih dobili povrnjenih 30% točk vsakega nakupa. Število točk, ki smo jih prejeli in procenti, do katerih smo prišli lahko preverimo v svoji spletni pisarni. Če LRP izklopimo, izgubimo vse bonuse in procente in smo na začetku. Če želimo izklopiti LRP, potem najprej porabimo vse bonuse, nato pa ga izklopimo (pokličemo na številko +44 20 3318 0064 ALI pošljemo mail na europeanorders@doterra.com.

2. OLJE MESECA = POM
Ob LRP naročilu v vrednosti vsaj 125 točk, prejmemo gratis olje meseca, ki se vsak mesec razlikuje. Edini pogoj je, da naročilo oddamo najkasneje do 15. v mesecu.

3. KAKO OHRANJAM LRP PROGRAM?
Če naročiš od 1 - 49 točk izdelkov, boš ohranil LRP naročilo in z njim vse točke, ki si jih do sedaj prejel ter višino procentov, ki si jo dosegel. Če naročiš od 50-100 točk boš obdržal točke, ki si jih do sedaj prejel, hkrati pa ti bodo procenti povrnjenih točk rastli. Če želiš biti deležen ostalih bonusov moraš imeti LRP za vsaj 100 točk.

4. KDAJ IN KAKO LAHKO VNOVČIM TOČKE?
Pridobljene točke lahko koristiš šele po 60 dneh, od kar si vklopil LRP. Strošek za koriščenje do 100 točk je 2€, od 100-200 točk 4€. Točke koristiš tako, da ob LRP naročilu izbereš izdelke, ki jih želiš ta mesec naročiti, potem pa izbereš opcijo ''Use points''. V tem primeru bo naročilo sprocesirano še isti dan. Pazi le, da poleg koriščenih točk dodaš tudi dovolj izdelkov, da ohraniš dovolj točk za bonuse/olje meseca, seveda, če to želiš.

5. KAKO NASTAVIM LRP?

Ob včlanitvi si prejel dostop do svoje spletne pisarne na povezavi: www.mydoterra.com. Vpišeš svoje uporabniško ime (ID številko) in geslo. LRP naročilo lahko nastaviš na katerikoli dan od 1. do 28. v mesecu. Vendar le do 15. si deležen olja meseca. Vse v povezavi z LRP naročilom lahko spreminjaš do 24 ur pred datumom pošiljanja, ki ga imaš nastavljenega. Ko enkrat nastaviš LRP naročilo na določen datum in ko bo naročilo sprocesirano, se bo to naročilo avtomatsko preneslo na isti dan v naslednjem mesecu. Zato moraš biti pozoren, da pred naslednjim procesiranjem ali naročilo prekličeš (prej porabiš vse točke) ali pa pregledaš podatke (izdelke, datum, način plačila, naslov), če vsi ustrezajo.

Torej še enkrat, LRP program zvestobe ni obveza, je le možnost naročanja s povračilom točk in drugimi ugodnostmi, ki ga lahko kadarkoli izklopimo (pokličemo na številko +44 20 3318 0064 ALI pošljemo mail na europeanorders@doterra.com).

POTEK, KAKO VKLOPIMO LRP NAROČILO JE OPISAN TUKAJ..