Pozdravljeni!

Sem Maja, raziskovalka naravnih načinov zdravljenja, podpornica naravne skrbi za družino in dom, po izobrazbi arhitekta in po duši ustvarjalka na vseh področjih . Zadnjih šest let, je moja prva skrb postala skrb za malega sončka, ki je prišel na svet ter skrb za mojo družino.
Že od nekdaj sem stremela k čim bolj naravnemu in zdravemu načinu življenja, z rojstvom malega, pa se je ta težnja le še bolj stopnjevala.

Tako sem začela raziskovati, kako na najbolj naraven način skrbeti za zdravje mojih najdražjih. Pa naj bo to zdrava prehrana, dvig odpornosti, lajšanje težav in zdravljenje ob boleznih, pripravljanje domačih čistil, domače kozmetike ali raznih pripravkov za to in ono težavo. Pot me je pripeljala do sveta eteričnih olj doTERRA, ki so 100% čista, terapevtske kvalitete...skratka, dar narave.

Zakaj sem izbrala eterična olja doTERRA si lahko preberete TUKAJ.

Od kar uporabljam te čarobne kapljice naš dom čudovito diši, sama sem začela izdelovati svojo kozmetiko, čistila in ugotovila da to sploh ni zahtevno, temveč zelo zabavno in dišeče. Zamisel, da izdelek ustvariš sam, kjer točno veš kaj, koliko in zakaj si posamezno sestavino uporabil, je čudovita.

Od kar imamo v hiši olja dōTERRA, se je naš dom odrešil številnih toksinov. Ob vsakodnevni uporabi si z njimi lajšamo vsakovrstne težave: prehladi, glavoboli, nespečnost, poživitev, stres. So odličen dodatek k jedem in sladicam. Praktično so eterična olja postala naša domača lekarna.

Kar me nadvse navdušuje pa je to, da so ta olja pomagala tudi mojim bližnjim, prijateljem, pa tudi neznancem, ki sem jim ponudila kak vzorček.

Ker želim, da bi bilo čim več informacij, ki sem jih sprva morala iskati na vseh koncih, zbranih na enem mestu, sem ustvarila to spletno stran, na kateri tudi redno objavljam raznorazne recepte, utrinke z dogodkov, zanimive povezave. Želim namreč približati eterična olja tudi vam, saj je njihova uporaba preprosta in nadvse kreativna in z njimi tudi vi lahko pripomorete k izboljšanju kakovosti svojega življenja.

PRIDRUŽI SE MOJEMU TIMU!

Če tudi vi radi širite dobre ideje in pomagate ljudem na poti k boljšemu življenju, se pridružite mojemu timu. Kako? Preberite TUKAJ

PRIDRUŽI SE MI NA DELAVNICI!

Če bi želeli eterična olja pobližje spoznati, jih povonjati in iz njih ustvariti praktične izdelke, se nam pridružite na zabavnih in poučnih delavnicah. Ne bo vam žal 🙂
Več o delavnicah preberite TUKAJ

Opozorim naj, da nisem zdravnik, ne postavljam diagnoz ter ne predpisujem zdravljenja. Z eteričnimi olji si lahko zelo olajšamo marsikatero bolezen ali jo celo premagamo, a vedeti moramo, da to niso zdravila. Ne nosim odgovornosti za kakršnekoli morebitne posledice uporabe, temveč le delim svoje znanje in izkušnje ter izkušnje drugih, ki so jim ta olja pomagala. Pri tem pa poudarjam, da je eterična olja potrebno uporabljati varno in preudarno. Če ste v dvomih raje vprašajte ali se posvetujte s svojim zdravnikom. Pri izbiri eteričnih olj bodite zelo previdni, saj niso vsa terapevtske kvalitete.

PIŠI MI 🙂

Ime in priimek

Vaš e-Mail (obvezno)

Telefonska številka

Sporočilo

UTRINKI S PREDAVANJ IN DELAVNIC