PRIDRUŽI SE MOJEMU TIMU

Te zanima ali bi ti bilo to delo všeč?

1. Si želiš ustvariti svoj posel, biti sam svoj šef?

2. Te navdušuje vse kar je povezano z naravo – zdrava prehrana, raje posežeš po alternativi kot zdravilih, si želiš sam izdelati tisoč in eno stvar namesto, da jo kupiš v trgovini, se rad gibaš na svežem zraku in spoznavaš nove ljudi?

3. Te je očaral svet eteričnih olj in želiš o njih izvedeti prav vse, čeprav si morda šele začetnik na tem področju?

4. Imaš željo pomagati ljudem in jih usmeriti k še boljšemu načinu življenja?

5. Rad deliš svoje znanje in izkušnje z ljudmi?

6. Bi rad postal tudi mentor drugim in jim pomagal na poti k uspehu – si odprt za vprašanja, se rad posvetiš ljudem, svoji ekipi, pomagaš z nasveti in jih motiviraš?

7. Si želiš sam organizirati svoj urnik?

Potem ne čakaj in se mi pridruži v tej dišeči in zabavni priložnosti. Piši mi na info.etericnaolja@gmail.com, da ti pomagam začeti 🙂


Za kaj gre?

Vizija doTERRE je omogočiti družinam po svetu boljše zdravje, upanje in srečno življenje. Z doTERRO lahko pripomoremo k zdravju na vseh področjih: fizično, mentalno, čustveno, družabno in finančno. DoTERRIN poslovni model ne podpira le družin po svetu, ki gradijo posel, temveč tudi ekonomijo, preko podpiranja manjših pridelovalcev po celem svetu. Več o poslanstvu doTERRE TUKAJ.

Eterična olja doTERRA in ostali doTERRA produkti se prodajajo le preko članov t.i. Wellness Advocates, ki od doma in na terenu predstavljajo, izobražujejo in delijo doTERRA izdelke. Z včlanitvijo si deležen mentorstva, kar pomeni, da imaš vso pomoč, ki ti pomaga na tej poti.

Priložnost zate?

Poslovna priložnost z doTERRO bazira na delu od doma in na terenu.

• Lahko predstavlja le dopolnilni prihodek, kjer člani delijo svoje navdušenje s prijatelji preko predstavitev ali delavnic na domu ali na drugih lokacijah ter preko svoje spletne trgovine, ki jo prejmejo ob včlanitvi.

• Lahko predstavlja polni prihodek ali še več, kjer je član mentor tudi drugim članom, za kar prejema dodatne bonuse.

Svoj posel z doTERRO lahko gradiš do kateregakoli nivoja, ki ustreza tebi in tvojemu načinu življenja. Tudi, če imaš le 1-2 uri na dan, ki ju nameniš tej poslovni priložnosti, boš spoznal, da je to pot, ki te pripelje do gradnje lastne osebnosti, kot tudi zdravja, dobrega počutja in financ.

Katerih ugodnosti si deležen, če se pridružiš mojemu timu?

• Podporo, da dosežeš stopnjo, ki si jo želiš – ti ni potrebno plačevati za izdelke, ki jih naročaš/želiš dodaten prihodek/želiš zamenjati dohodek ali še več.

• Pomoč pri spoznavanju eteričnih olj, varni uporabi, podjetju doTERRA.

• Ogromno učnega materiala (za izobraževanje) in grafičnega materiala za predstavitve, delavnice, ki ti pomaga graditi posel.

• Dogodki in srečanja (le za člane tima).

• Vodstvo in pomoč pri predstavitvah in delavnicah, ki jih boš organiziral.

• Podpora pri ustvarjanju, gradnji in izobraževanju tvoje ekipe.

Kako začeti?

Seveda moraš izdelke najprej preizkusiti sam.
Ker so doTERRINI produkti izvrstne kvalitete kmalu ugotoviš, da brez njih več ne moreš, saj jih uporabljaš za nego kože, saniranje modric in ranic pri otrocih, nego las, kot pika na i v kulinariki, z njimi si izdeluješ domača čistila, kozmetiko, saniraš vneta ušesa, glavobole, nespečnost in vsakdanje težave ter bolezni in še in še.

Zato ti najbolj priporočam VČLANITEV z nakupom seta 10ih najbolj uporabnih eteričnih olj, ki služijo kot domača lekarna in z njimi lahko počneš ogromno stvari. Set se imenuje Family Physician Kit + Slim&Sassy in te opraviči do plačila članarine. Več o Family Physician Kit-u si lahko prebereš TUKAJ.
Kot član lahko kupuješ vse izdelke po 25% nižji ceni. Ostale informacije o tem kaj ti članstvo prinaša si lahko prebereš TUKAJ.


PREDNOST, ki ti prihrani veliko denarja ob naslednjih nakupih je program zvestobe (LRP – Loyalty Rewards Program), ki ga vklopiš mesec po včlanitvi. Ta ti omogoča naslednje ugodnosti: povračilo od 10% do 30% vrednosti vsakega nakupa v obliki gratis točk (ob minimalnem naročilu za 50 točk), bonuse Retail-Wholesale bonus, Fast start bonus, Power of 3, Unilevel bonus. Več o tem kaj je LRP, si lahko prebereš TUKAJ.

Te zanima kako je uspelo drugim?

Prelistaj revijo:

PIŠI MI 🙂

Ime in priimek

Vaš e-Mail (obvezno)

Telefonska številka

Sporočilo


UTRINKI S PREDAVANJ IN DELAVNIC